SİİRT / BAYKAN - Veysel Karani Çok Programlı Anadolu Lisesi

.
Veysel Karani Beldesi, Baykan / Siirt
Vizyon
Sürekli gelişme düşüncesinden hareketle, yaratıcılığı, yenilikleri destekleyen ve yetiştirdiği özgüveni yüksek bireylerle ülkesini tüm dünyada temsil eden bir okul olmak.
Misyon
Değişen dünya şartlarında bilgi toplumunun insanını yetiştirmeyi amaçlayan okulumuz; öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak, yeteneklerinin gelişmesini sağlayacak ve günün teknolojisini kullanarak akademik, mesleki ve teknik eğitim verecek ortamları hazırlamaktır.
08.30-16.40
İngilizce, Almanca
Ulaşım
Baykan ilçe merkezine çarşı içinden kalkan taksi dolmuşlar ile ulaşım sağlanmaktadır.Siirt il merkezine ulaşım saat başı hareket eden dolmuşlar ile sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Taşımalı eğitim kapsamında öğrenci servisleri bulunmasına karşın öğretmen servisi yoktur.
Belde
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Baykan ilçe merkezine 8 km,Siirt il merkezine 39 km uzaklıktaki Ziyaret Beldesi´ndedir.
Okulumuza ait kız öğrenci pansiyonu bulunmaktadır.