SİİRT / BAYKAN - Veysel Karani Çok Programlı Anadolu Lisesi

Kas

“Ebediyete intikalinin 85. yıl dönümünde Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, özlem ve minnetle anıyoruz.”

Ekm

Cumhuriyetimizin ilanının 100. yılında, Atatürk'ün önderliğinde yazılan bu büyük destanı coşkuyla anıyor, ulusal egemenliğimizin ve bağımsızlığımızın simgesi olan Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyoruz.

Ekm

Okul-aile iş birliği öğrenci başarısının artışını, katılımını, güdülenmesini, kendine güven duyan bireylerin yetişmesini desteklemenin yanı sıra öğrenci davranışlarının olumlu yönde değişmesini sağlamaktadır. Ayrıca çocukların okula ilişkin olumlu tutumlar geliştirmesinde de aile katılımı temel bir araçtır. Bu saiklerden  hareketle veli toplantılarına önem veriyor ve olabildiğince çok sayıda veli toplantısı tertip ediyoruz. Okulumuzun 1. Okul-veli buluşmalarını gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Emek veren bütün öğretmenlerimize ve katılımlarından dolayı velilerimize teşekkür ederiz. Faydalı olması dileğiyle.

Ekm

Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Biriminden ilk yardım eğitmeni Sayın Mahmut KİRAZ okulumuz öğrencilerine İlkyardım konusunda verimli bir seminer vermiştir. Emeklerinden dolayı kendisine öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Tem

15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde, milletçe tek yürek olup emsalsiz bir kahramanlık destanı yazmış olmanın onurunu ve gururunu hep birlikte bir kez daha yaşıyoruz.

Demokrasimize büyük bir darbe vurulmaya çalışılan o kara gece; Kadını, erkeği, genci ve yaşlısıyla  tek vücut olan kahraman milletimiz günlerce meydanlarda demokrasi nöbeti tutarak, darbeci hainlere geçit verilmeyeceğini tüm dünyaya haykırmıştır. Milletimiz tıpkı Çanakkale'de, İstiklal Savaşımızda olduğu gibi istiklal ve istikbaline daima sahip çıkacağını, bayrağımızı ilelebet dalgalandıracağını ve bu uğurda  gözünü kırpmadan gazi ve şehit olabileceğini göstermiştir.

Bizlere düşen görev; 15 Temmuz'un anlaşılması, unutulmaması ve ders çıkarılmasını sağlayarak, milli birlik ve beraberlik içerisinde daha çok çalışarak ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Millî Birlik Günü'nün yıl dönümünde bağımsızlığımız ve demokrasimiz uğruna mücadele veren 15 Temmuz şehitlerimize ve vatanımız uğruna canlarını feda eden Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum.

Resul..DEMİR